May 31, 2018

Tona prezanton sallamin Borgez

Një prej produkteve premium nga Tona Co, sallami Borgez, rikthehet sërish në treg për të gjithë konsumatorët duke ruajtur të njëjtën cilësi dhe të njëjtët përbërës.

Zbuloni të gjithë produktet tona duke vizituar faqen e Produkteve.

Na ndiqni në social media për përditësimet e fundit: Facebook | Instagram | YouTube

ABOUT THE AUTHOR: Admin

Your email address will not be published. Required fields are marked *