Ju ftojmë të përdorni formularin në krah për të aplikuar për pozicionet vakante pranë Tona CO sh.p.k. Suksese!

Kujdes! Sigurohuni që CV-ja juaj të jetë në format PDF dhe më pak se 2MB, përndryshe sistemi nuk do e pranojë.

Kontakt me ne

Emri dhe mbiemri juaj
Email
Numër telefoni
Pozicioni i aplikimit
CV juaj: PDF deri 2MB
Movitimi për aplikimin

Loading...