25 vjet “Tona”

Themeluar që prej vitit 1992, Tona Co ka punuar me përkushtim për të ofruar produkte të shijshme dhe cilësore. Dhe pas 25 vitesh suksesi, i dhuron Korçës një tjetër histori suksesi në formën e impiantit të therrjes dhe përpunimit të mishit “Tona ALB”.

Zbuloni më shumë përmes videos në vijim dhe galerisë së fotove.

 

 

 

 

sqAlbanian
en_GBEnglish sqAlbanian