Aplikime Për Punë


KONTAKT ME NE

Ju ftojmë të përdorni formularin në krah për të aplikuar për pozicionet vakante pranë Tona CO sh.p.k. Suksese!

Kujdes! Sigurohuni që CV-ja juaj të jetë në format PDF dhe më pak se 2MB, përndryshe sistemi nuk do e pranojë.

sqAlbanian
en_GBEnglish sqAlbanian