TRADITIONAL LLUKANIK

TRADITIONAL LLUKANIK

Produkt sipas traditës shqiptare

Categories: ,

Description

Produkt sipas traditës shqiptare

Mish i cilësisë së parë
Konsumohet i pjekur në zgarë
Preferohet nga të gjitha grupmoshat
Ingredients: mish nga shpatulla e derrit, proteinë soje, aromatizues, stabilizues (E450, E451, E452), konservues (E250), kripë, erëza, antioksidues (E301). Ruhet në temperaturën 2-5 gradë. Tona Co zbaton sistemet e cilësisë ISO 9001-2008 dhe HACCP.

en_GBEnglish
sqAlbanian en_GBEnglish