Pariza

Pariza

Mish gjedhi i cilësisë së parë

Categories: ,

Description

Mish gjedhi i cilësisë së parë

Prodhuar sipas traditës gjermane
Mish i zgjedhur viçi
E preferuar më tepër nga fëmijët në sandwich
Aromë e veçantë dhe shumë tërhëqese
Konsumohet e ftohtë
Ka përdorim të gjerë për antipasta të ndryshme si dhe e shoqëruar në sallatë
Contains: flavoring, stabilizing (E450, E451, E452), preservative (E250), salt, spices, antioxidant E301. Store at a temperature of 2-5 degrees. Tona Co. implements ISO 9001-2008 and HACCP quality systems.

en_GBEnglish
sqAlbanian en_GBEnglish