BEER SAUSAGE

BEER SAUSAGE

Sallam me bazë mish viçi

Categories: ,

Description

Sallam me bazë mish viçi

Produkt sipas traditës gjermane
Mish viçi i cilësisë së lartë
Shoqërohet shumë mirë me birrë
E pëlqyer nga konsumatori shqiptar

Përmbajtja: Mish viçi (yndyra me pak se 25%, indi lidhës më pak se 25%), stabilizues (E450, E451, E452), konservues (E250), kripë, erëza, antioksidues E301. Ruhet në temperaturën 2-5 gradë.

Tona Co zbaton sistemet e cilesise ISO 9001-2008 dhe HACCP.

en_GBEnglish
sqAlbanian en_GBEnglish