SPICY NAPOLI SAUSAGE

SPICY NAPOLI SAUSAGE

Sallam pikant me bazë mish lope dhe derri.

Categories: ,

Description

Sallam pikant me bazë mish lope dhe derri.

Ingredients: mish lope dhe derri, kripë, erëza, stabilizues (E450, E451, E452), antioksidues (E301), konservues (E250, E251). Ruhet në temperaturën 2-5 gradë. Tona Co zbaton sistemet e cilësisë ISO 9001-2008 dhe HACCP.

en_GBEnglish
sqAlbanian en_GBEnglish