Kërnace

Kërnace

Prodhuar sipas traditës korçare

Përshkrim

Prodhuar sipas traditës korçare

Lënda e parë e seleksionuar nga mishi i derrit dhe i viçit
Preferohet e pjekur në grill ose në pllakë
Shoqërohet në tave me patate
Në hamburger ose meze të ndryshme si antipastë
E preferuar nga të gjitha grupmoshat

Përmban: mish derri të cilësise së parë (yndyra më pak se 25%, indi lidhës më pak se 25%), stabilizues (E450, E451, E452), konservues (E250), kripë, erëza, antioksidues (E301). Ruhet në temperaturën 2-5 gradë. Tona Co zbaton sistemet e cilësisë ISO 9001-2008 dhe HACCP.

sqAlbanian
en_GBEnglish sqAlbanian