Kokteil Viener

Kokteil Viener

Mish i zgjedhur derri.

Përshkrim

Mish i zgjedhur derri.

Produkt tradicional vienez
E preferuar nga të gjitha grupmoshat
Përdoret masivisht për kokteil
Shoqërohet shumë mirë me ketchup dhe majonez
Mund të konsumohet e ftohtë ose e ngrohtë

Përmban: proteinë soje, aromatizues, stabilizues (E450, E451, E452), konservues (E250), kripë, erëza, Antioksidues E301. Ruhet në temperaturën 2-5 gradë. Tona Co zbaton sistemet e cilësisë ISO 9001-2008 dhe HACCP.

sqAlbanian
en_GBEnglish sqAlbanian