Kolloface

Kolloface

Mish derri i cilësisë së parë

Kategori:

Përshkrim

Mish derri i cilësisë së parë

Lloj llukaniku sipas traditës korçare
Mish i zgjedhur
Produkt pikant
Ruhet në temperaturën 2-5 gradë
Preferohet i skuqur në tigan dhe i pjekur në zgarë
Shoqërohet me verë ose raki

Përmban aromatizues, stabilizues (E450, E451, E452), konservues (E250), kripë, erëza, Antioksidues E301
Tona Co zbaton sistemet e cilësisë ISO 9001-2008 dhe HACCP

sqAlbanian
en_GBEnglish sqAlbanian