Kremviçe Pule e Tymosur

Kremviçe Pule e Tymosur
Produkt me mish pule të cilësisë së lartë

Kategori:

Përshkrim

Produkt me mish pule të cilësisë së lartë

Shumë e preferuar nga fëmijët
Shoqërohet shumë mirë me ketchup dhe mustardë
Mund të konsumohet e ngrohtë ose e ftohtë

Përmban: mish pule, aromatizues, stabilizues (E450, E451, E452), antioksidues (E301), konservues (E250). Ruhet në temperaturën 2-5 gradë. Tona Co zbaton sistemet e cilësisë ISO 9001-2008 dhe HACCP.

sqAlbanian
en_GBEnglish sqAlbanian