Kremviçe

Kremviçe

Produkt tradicional shqiptar

Kategori:

Përshkrim

Produkt tradicional shqiptar

Shumë e preferuar nga fëmijët
Shoqërohet shumë mirë me ketchup dhe mustardë
Mund të konsumohet e ngrohtë ose e ftohtë

Përmban: mish gjedhi të cilësisë së parë, aromatizues, stabilizues (E450, E451, E452), konservues (E250), kripë, erëza, antioksidues (E301). Ruhet në temperaturën 2-5 gradë. Tona Co zbaton sistemet e cilesise ISO 9001-2008 dhe HACCP.

sqAlbanian
en_GBEnglish sqAlbanian