Llukanik Tradicional

Llukanik Tradicional

Produkt sipas traditës shqiptare

Përshkrim

Produkt sipas traditës shqiptare

Mish i cilësisë së parë
Konsumohet i pjekur në zgarë
Preferohet nga të gjitha grupmoshat
Përbërësit: mish nga shpatulla e derrit, proteinë soje, aromatizues, stabilizues (E450, E451, E452), konservues (E250), kripë, erëza, antioksidues (E301). Ruhet në temperaturën 2-5 gradë. Tona Co zbaton sistemet e cilësisë ISO 9001-2008 dhe HACCP.

sqAlbanian
en_GBEnglish sqAlbanian