Pariza

Pariza

Mish gjedhi i cilësisë së parë

Përshkrim

Mish gjedhi i cilësisë së parë

Prodhuar sipas traditës gjermane
Mish i zgjedhur viçi
E preferuar më tepër nga fëmijët në sandwich
Aromë e veçantë dhe shumë tërhëqese
Konsumohet e ftohtë
Ka përdorim të gjerë për antipasta të ndryshme si dhe e shoqëruar në sallatë
Përmban: aromatizues, stabilizues (E450, E451, E452), konservues (E250), kripë, erëza, antioksidues E301. Ruhet në temperaturën 2-5 gradë. Tona Co zbaton sistemet e cilësisë ISO 9001-2008 dhe HACCP.

sqAlbanian
en_GBEnglish sqAlbanian