Parizier i vogël

Parizier i vogël

Produkt i prodhuar sipas traditës gjermane

Përshkrim

Produkt i prodhuar sipas traditës gjermane

Mish i zgjedhur viçi dhe lope
E preferuar më tepër nga fëmijët
Aroma shumë e vecantë dhe tërheqëse
Konsumohet e ftohtë
Ka përdorim të gjerë në antipasta të ndryshme si dhe në sallat

sqAlbanian
en_GBEnglish sqAlbanian