Pica Tona

Pica Tona

Një produkt i veçantë nga Tona

Përshkrim

Një produkt i veçantë nga Tona

Miell i standartit të lartë
Salcë me cilësi të garantuar
Djathë Guda
E preferuar nga familjarët
Tregëtohet e ngrirë me paketim dysh
Piqet në furrë

Baza: miell gruri, maja, kripë, ujë, margarinë, sheqer, përmirësues.

Instruksionet e pjekjes: ngroheni furrën në 180- 220 gradë dhe piqeni picën për rreth 25 min. Mos e ringrini përsëri.

sqAlbanian
en_GBEnglish sqAlbanian