Proshutë kofshe

Proshutë kofshe

Mish i zgjedhur nga kofsha e derrit

Përshkrim

Mish i zgjedhur nga kofsha e derrit

Shijon shumë dhe konsumohet masivisht si antipastë
Shumë e pëlqyer për spaghetti Karbonara
Përdoret në sandwich

Përbërësit: Mish i zgjedhur nga kofsha e derrit, (yndyra me pak se 25%, indi lidhës më pak se 25%), stabilizues (E450, E451, E452), konservues (E250), kripë, erëza, antioksidues (E301). Ruhet në temperaturën 2-5 gradë. Tona Co zbaton sistemet e cilësisë ISO 9001-2008 dhe HACCP

sqAlbanian
en_GBEnglish sqAlbanian