Proshutë pice

Proshutë pice

Prodhuar sipas traditёs gjermane

Përshkrim

Prodhuar sipas traditёs gjermane

Mish i zgjedhur i cilёsisё sё parё
Pёrdorim tё gjerё nё pica dhe antipasta

Pёrbёrёsit: mish i zgjedhur nga kofsha e derrit, aromatizues, stabilizues (E450, E451, E452), konservues (E250), kripe, erza, antioksidues (E301). Ruhet nё temperaturёn 2-5 gradё. Tona Co zbaton sistemet e cilёsisё ISO 9001-2008 dhe HACCP

sqAlbanian
en_GBEnglish sqAlbanian