Qafë e tymosur

Qafë e tymosur

Prodhuar sipas standarteve europiane

Përshkrim

Konsumohet gjërësisht në pica, sandwich dhe në pasta të ndryshme.

Prodhuar sipas standarteve europiane.

Përbërësit: Mish i zgjedhur nga derri, yndyra me pak se 30%, indi lidhës me pak se 25%, kripë, erëza, stabilizues (E 450, E451, E452) Antioksidues (E301), Konservues (E250, E251), Ruhet në temperaturën 2-5 gradë.

Tona Co zbaton sistemet e cilësisë ISO 9001-2008 dhe HACCP.

sqAlbanian
en_GBEnglish sqAlbanian