Sallam Frankfurter

Sallam Frankfurter

Përshkrim

Mish viçi i cilësisë së parë

Produkt sipas traditës gjermane
Shumë i shijshëm
Preferohet nga të gjitha grupmoshat
Shoqërohet me mustardë dhe ketchup
Mund të konsumohet i skuqur ose ne grill

Përmban: aromatizues, stabilizues (E450, E451, E452), konservues (E250), kripë, erëza, antioksidues E301. Ruhet në temperaturën 2-5 gradë.

Tona Co zbaton sistemet e cilësisë ISO 9001-2008 dhe HACCP.

sqAlbanian
en_GBEnglish sqAlbanian