Sallam Hungarez

Sallam Hungarez

Produkt cilësor me origjinë hungareze

Përshkrim

Produkt cilësor me origjinë hungareze

-konsumohet i ftohtë
-mund të shoqërohet me mustardë e ketchup

Përbërësit: mish i zgjedhur viçi dhe derri, kripë, erëza, stabilizues (E450, E451, E452), antioksidues (E301), konservues (E250, E251). Ruhet në temperaturën 2-5 gradë. Tona Co zbaton sistemet e cilësisë ISO 9001-2008 dhe HACCP

sqAlbanian
en_GBEnglish sqAlbanian