Sallam Kabanoz

Sallam Kabanoz

Përshkrim

Mish viçi i cilësisë së parë

Produkt me origjinë gjermane
Konsumohet i ftohtë ose i ngrohtë

Përmban: aromatizues, stabilizues (E450, E451, E452), konservues (E250), kripë, erëza, antioksidues E301. Ruhet në temperaturën 2-5 gradë. Tona Co zbaton sistemet e cilësisë ISO 9001-2008 dhe HACCP.

sqAlbanian
en_GBEnglish sqAlbanian