Sallam Lioner

Sallam Lioner

Produkt i përgatitur me ullinj dhe djathë

Përshkrim

Produkt i përgatitur me ullinj dhe djathë

Përdoret më tepër në stinën e verës
E preferuar nga të gjitha grupmoshat
Shoqërohet shumë mirë me majonezë, në sandwich apo në antipastë
Konsumohet i ftohtë

Tona Co zbaton sistemet e cilësisë ISO 9001-2008 dhe HACCP.

sqAlbanian
en_GBEnglish sqAlbanian