Sallam Luziana

Sallam Luziana

Produkt sipas traditës italiane

Përshkrim

Produkt sipas traditës italiane

Mish derri dhe viçi i cilësisë së parë
Preferohet të skuqet në tigan ose i pjekur në zgarë

Përmban: mish viçi të cilësisë së parë, kripë, erëza, stabilizues (E450, E451, E452), antioksidues (E301), konservues (E250). Ruhet në temperaturën 2-5 gradë. Tona Co zbaton sistemet e cilësisë ISO 9001-2008 dhe HACCP.

sqAlbanian
en_GBEnglish sqAlbanian