Sallam Napoli Pikant

Sallam Napoli Pikant

Sallam pikant me bazë mish lope dhe derri.

Përshkrim

Sallam pikant me bazë mish lope dhe derri.

Përbërësit: mish lope dhe derri, kripë, erëza, stabilizues (E450, E451, E452), antioksidues (E301), konservues (E250, E251). Ruhet në temperaturën 2-5 gradë. Tona Co zbaton sistemet e cilësisë ISO 9001-2008 dhe HACCP.

sqAlbanian
en_GBEnglish sqAlbanian