Sallam Turist

Sallam Turist

Mish nga shpatulla e derrit

Përshkrim

Mish nga shpatulla e derrit

Prodhuar sipas traditës gjermane
Mish i zgjedhur i cilësisë se lartë
Konsumohet i ftohtë i shoqëruar me salca të ndryshme
Ka përdorim të gjerë për piknik

Përmban: proteinë soje, aromatizues, stabilizues (E450, E451, E452), konservues (E250), kripë, erëza, antioksidues E301. Ruhet në temperaturën 2-5 gradë. Tona Co zbaton sistemet e cilësisë ISO 9001-2008 dhe HACCP.

sqAlbanian
en_GBEnglish sqAlbanian