Sallam Unaza

Sallam Unaza

Produkt me origjinë gjermane

Përshkrim

Produkt me origjinë gjermane

Mish viçi i cilësisë së parë
Konsumohet i ftohtë ose i ngrohtë sipas preferencave

Përmban: mish viçi, aromë rovusti, kripë, erëza, stabilizues (E 450, E451, E452), antioksidues (E301), konservues (E250, E251). Ruhet në temperaturën 2-5 gradë. Tona Co zbaton sistemet e cilësisë ISO 9001-2008 dhe HACCP.

sqAlbanian
en_GBEnglish sqAlbanian