Salsiçe Pule

Salsiçe Pule

 

 

Përshkrim

Produkt me mish të zgjedhur nga filetoja e pulës

Preferohet e ngrohtë si dhe në sandwich
Shoqërohet me ketchup ose mustardë

Përmban: Mish pule të cilësisë së parë (yndyra me pak se 15%, indi lidhës më pak se 10%), stabilizues (E450, E451, E452), antioksidues (E301). Ruhet në temperaturën -18 gradë. Tona Co zbaton sistemet e cilësisë ISO 9001-2008 dhe HACCP.

sqAlbanian
en_GBEnglish sqAlbanian