Salsiçe

Salsiçe

Produkt i traditës shqiptare

Përshkrim

Produkt i traditës shqiptare

Shumë i preferuar nga fëmijët
Rekomandohet i zjerë për 3 min në 95 gradë
Shoqërohet shumë mirë me ketchup dhe mustardë

Përmban: mish gjedhi i cilësisë së parë, kripë, erëza, stabilizues (E 450, E451, E452), antioksidues (E301), konservues (E250). Ruhet në temperaturën 2-5 gradë. Tona Co zbaton sistemet e cilësisë ISO 9001-2008 dhe HACCP.

sqAlbanian
en_GBEnglish sqAlbanian