Sukseset

Marketi “Tona”

Një investim i planifikuar prej vitesh mori jetë në vitin 2015 me hapjen e Market “Tona”…

Certifikimi EN ISO 22000: 2005 dhe HACCP

Një nga investimet më të domosdoshme për të plotësuar të gjitha kërkesat …

Stafi i kualifikuar, njohuri dhe eksperiencë

Stili i menaxhimit, kultura e kompanisë dhe angazhimi i saj e bëjnë atë konkurrente potenciale …

sqAlbanian
en_GBEnglish sqAlbanian