Simbol i Cilësisë

Rreth Nesh

Kompania “Tona Co” sh.p.k. është një kompani me aktivitet përpunimin e mishit që ndodhet në qytetin e Korçës. Ajo ka filluar aktivitetin e saj në vitin 1992, në vitet e para të ekonomisë së tregut të lirë. Si rrjedhojë, në 1998 u mundësua të investohej në ndërtimin e një fabrike moderne në qytetin e Korçës me hapësirë 2,800 m2, investim i cili shpejt dha frutet e tij.Investimet tona në vite u shoqëruan me një marketing intensiv duke synuar rritje graduale të tregjeve brenda Shqipërisë.

LEXO MË SHUMË
Produkt Thumbnail

Sallameri

Kemi sjellë për ju një shumëllojshmëri të nënprodukteve të mishit

LEXO MË SHUMË

Gjysëm Të Gatshme

TONA i sjell ato në tavolinën e çdo familje me po të njëjtën shije dhe cilësi!

LEXO MË SHUMË
Produkt Thumbnail
Produkt Thumbnail

Proshuta

Vlerat e shumta të proshutës TONA vijnë me shije të përzgjedhur dhe aroma të ëmbla tunduese

LEXO MË SHUMË

Fast Food

Fast Food” nuk është më i dëmshëm nëse përgatitet me mish TONA. Mish me cilësi të lartë, i kontrolluar dhe brenda çdo standarti.

LEXO MË SHUMË
Produkt Thumbnail

Recetat e fundit të gatimeve

Receta Thumbnail

Pllaqi me Sallam Borgjez “Tona”

LEXO MË SHUMË
Receta Thumbnail

Vezë të mbushura me sallam Tona

LEXO MË SHUMË
Jemi kudo prane jush
Korce:
Tirane:
Elbasan:
Fier:
Vlore:
sqAlbanian
en_GBEnglish sqAlbanian