TONA

Gama e Produkteve

Kompania ka për qëllim të rrisë vazhdimisht vlerën e produkteve të saj duke ofruar produkte të përgatitura me lëndët e para më cilësore të rritura nga ferma të mirënjohura botërore. “Tona Alb” ofron paketime të përshtatshme sipas nevojës së përdorimit, shërbim profesional në shitje si dhe personel të dedikuar. Aplikime sipas kërkesës së niveleve të pranimit për klientët tanë si dhe aplikime për certifikime të përditësuara ndërkombëtare si ISO, HACCP etj.

FRESH

Sallame, salcice,
proshuta dhe djathë etj...

FRESH

Sallame, salcice,
proshuta dhe djathë etj...
MURAL
MURAL
SHUFRA
SHUFRA
BANAK
BANAK

FROZEN

Produkte gjysem te gatshme,
hamburger, shishqebap, kernace etj...

FROZEN

Produkte gjysem te gatshme,
hamburger, shishqebap, kernace etj...

FAST FOOD

Gjiro pule dhe
Gjiro derri

FAST FOOD

Gjiro pule dhe
Gjiro derri

PASTRAMI

Pastërma dele, lope
dhe dhie

PASTRAMI

Pastërma dele, lope
dhe dhie

SAUCES

Ketchup, majoneze,
mustarde etj...

SAUCES

Ketchup, majoneze,
mustarde etj...

DOUGH
PRODUCTS


Pite, baza pice dhe Pizza

DOUGH
PRODUCTS


Pite, baza pice dhe Pizza

FROZEN
FRIES


Cilësia më e mirë e
patateve të importuara

FROZEN
FRIES


Cilësia më e mirë e
patateve të importuara

Djath tostino me feta

5300000121091

TO

Pesha:

200g

Qumësht

Djath Edam

5300000120582

ED

Pesha:

250-300g

Qumësht

Pariza

5300000120421

PA19

Pesha:

180g

Mish viçi

Pariza & Tostino me feta

5300000120919

PAK4

Pesha:

380g

Mish viçi & djathë

Proshute Pice me feta

5300000120315

PP250

Pesha:

250g

Mish derri

Bacon

5300000121701

BAC

Pesha:

-

Mish derri

Pancetë

5300000120162

PC

Pesha:

-

Mish derri

Qafe e tymosur krudo Coppa

5300000121046

QTK

Pesha:

-

Mish derri

Hot dog

5300000121367

HODC

Pesha:

250g

Mish Pule

Kremvice ne cope

5300000120056

SKRC

Pesha:

180g

Mish derri, mish viçi

Kremvice speciale

5300000120124

SKRS33

Pesha:

330g

Mish derri, mish viçi

Kremvice speciale me djathë

5300000120124

KSD33

Pesha:

330g

Mish derri, mish viçi

Kremvice speciale viçi

5300000121374

KSV33

Pesha:

330g

Mish viçi, mish pule

Kremvice pule e tymosur cope

5300000121077

KPTC

Pesha:

400g

Mish Pule

Salcice mish pule

5300000120360

SPC

Pesha:

400g

Mish Pule

Salcice

5300000120032

SSAC

Pesha:

470g

Mish viçi, mish pule

Kolloface

5300000121718

SKC

Pesha:

300g

Mish derri, mish viçi

Sallam Kabanoz

5300000120285

SKBC

Pesha:

240g

Mish derri, mish viçi

Sallam Tiroler

5300000121053

STI39

Pesha:

390g

Mish derri

Sallam Birra

5300000120278

SBIC

Pesha:

490g

Mish derri, mish viçi

Sallam Turist

5300000120186

STUC

Pesha:

510g

Mish derri, mish viçi

Sallam Napoli Pikant

5300000120797

NPC

Pesha:

240g

Mish derri, mish viçi

Turist Mini

5300000120537

STM

Pesha:

280g

Mish derri, mish viçi

Sallam Turist Pikant

5300000120186

STPC

Pesha:

510g

Mish derri, mish viçi

Proshute kofshe feta

5300000120117

PKFE

Pesha:

200g

Mish derri

Salcice Paprika

5300000121039

SPAC

Pesha:

280g

Mish derri

Coppa Italian Style

5300000120353

COOP

Pesha:

120g

Mish derri

Krudo Pikante

5300000120322

KPI

Pesha:

120g

Mish derri

Sallam Unaze (ROVUST)

5300000120193

SUC

Pesha:

300g

Mish derri, mish viçi

Proshute Kofshe e Tymosur

5300000120469

PK

Pesha:

200-250g

Mish derri

Sallam Viena

5300000121190

SV350

Pesha:

350g

Mish pule

Sallam Viena

5300000121213

SV550

Pesha:

550g

Mish pule

Sallam Viena

5300000121220

SV750

Pesha:

750g

Mish pule

Sallam Viena

5300000121206

SV950

Pesha:

950g

Mish pule

Proshute kondrafileto

5300000120179

PKF

Pesha:

150-200g

Mish derri

Sallam Frankfurter

5300000120063

SFRV

Pesha:

470g

Mish viçi

Llukanik fermeri

5300000120780

SLLF

Pesha:

450-500g

Mish derri

Llukanik Tradicional

5300000120346

SLLT

Pesha:

250-300g

Mish derri

Sallam Luziana

5300000121596

SLU

Pesha:

600-700g

Mish viçi

Sallam sakson

5300000121329

SSAK

Pesha:

-

Mish derri, mish viçi

Peperoni

5300000121145

SPEPV

Pesha:

600g

Mish pule, mish derri

Popullor special

5300000120100

SPOSV

Pesha:

700g

Mish derri, mish viçi

Sallam Parizier

5300000120339

SPAR

Pesha:

2100g

Mish viçi, mish pule

Bolonjez

5300000121176

SBO

Pesha:

3500g

Mish pule

Bolonjes (me feta)

5300000121176

SBOF

Pesha:

1500g

Mish pule

Proshute Pizza (me feta)

5300000120001

SPPF

Pesha:

4000g

Mish derri

Proshute Pizza (me feta)

5300000120001

SPPV

Pesha:

1200-1500g

Mish derri

Proshute Pizza (shufer)

5300000120001

SPP2

Pesha:

-

Mish derri

Proshute Pizza

5300000120834

SPP

Pesha:

4000g

Mish derri

Proshute pule

5300000120834

PPUV

Pesha:

2000g

Mish pule

Proshute pule

5300000120834

PPU

Pesha:

4000g

Mish pule

Proshute pule (me feta)

5300000120834

PPUF

Pesha:

1500g-2000g

Mish pule

Proshute pule e tymosur

5300000121657

PPTY

Pesha:

-

Mish pule

Proshute viçi

5300000121022

PVR

Pesha:

-

Mish viçi

Proshute Kondrafileto

5300000120520

PKFR

Pesha:

-

Mish derri

Pariza

5300000120629

SPA

Pesha:

4000g

Mish viçi

Sallam Milanese

5300000120803

SMI

Pesha:

1200-1500g

Mish derri

Parizier me vargje

5300000120339

SPARV

Pesha:

220g

Mish pule

Sallam Vienna

5300000121312

SVKG

Pesha:

4000g

Mish pule

Coppa

5300000120551

COKG

Pesha:

-

Mish derri

Crudo Pikante

5300000120544

CPI

Pesha:

-

Mish derri

Djath tostino

5300000121015

TOS

Pesha:

4000g

Qumësht

Sallam Peperoni

5300000121145

SPEP

Pesha:

1200g

Mish pule, mish derri

Sallam Popullor

5300000120902

SPO

Pesha:

3000g

Mish pule, mish derri

Sallam Popullor

5300000120902

SPOV

Pesha:

-

Mish pule, mish derri

Sallam Luziana

5300000121596

SLUM

Pesha:

2500g

Mish viçi

Popullor special

5300000120100

SPOS

Pesha:

3000g

Mish derri, mish viçi

Popullor special

5300000120100

SPOSM

Pesha:

1200g

Mish derri, mish viçi

Kremvice mish pule

5300000121671

KMP

Pesha:

600-800g

Mish pule

Salcice Tona (kg)

5300000120759

SSA

Pesha:

2500g

Mish viçi, mish pule

Salcice me mish pule

5300000120926

SMP

Pesha:

850-900g

Mish pule

Sallam Frankfurter

5300000120063

SFRM

Pesha:

3000g

Mish viçi

Sallam Frankfurter

5300000120063

SFR

Pesha:

900g

Mish viçi

Kolloface

5300000120049

SKPM

Pesha:

3000g

Mish derri, mish viçi

Kolloface

5300000120049

SKPV

Pesha:

1500g

Mish derri, mish viçi

Kremvice pule e tymosur (kg)

5300000121725

KPT

Pesha:

1200g

Mish pule

Llukanik fermeri

5300000120780

SLLFM

Pesha:

3000g

Mish derri

Wurstel HORECA

5300000120735

WKG

Pesha:

1000g

Mish pule

Salçiçe speciale me djathë

5300000120674

SSDC

Pesha:

470g

Mish derri

Biftek i marinuar

5300000120223

BMC

Pesha:

400g

Mish derri

Fileto pule e marinuar

5300000120704

FIP

Pesha:

400g

Mish Pule

Hamburger (5cope)

5300000120230

HA

Pesha:

65g

Mish viçi, mish pule

Kernace speciale

5300000121114

KSP

Pesha:

65g

Mish derri, mish viçi

Kernace në fije

5300000120254

KFT

Pesha:

550g

Mish derri, mish pule, mish viçi

Kernace Korçe

5300000120292

KEKO

Pesha:

460g

Mish derri, mish pule, mish viçi

Kernace

5300000121121

KER

Pesha:

420g

Mish Pule, Mish Derri

Mish i grirë

5300000120155

MIG2

Pesha:

200g

Mish Viçi

Qofte me djathë

5300000120261

QOK

Pesha:

320g

Mish derri, mish viçi

Qofte pule me djathe

5300000120414

QPDC

Pesha:

QPDC

Mish pule

Qofte supe

5300000120889

QOS

Pesha:

-

Mish derri, mish viçi

Salcice e fresket

5300000120568

SSF

Pesha:

-

Mish derri

Qofte pule me djathe

5300000120018

QPDC

Pesha:

-

Mish pule

Shishqebap Pule Pa Pancet

5300000120025

SHPC

Pesha:

-

Mish pule

Kotolet pule STAR

5300000121138

KPS

Pesha:

-

Mish pule

Chicken Nuggets

5300000121138

CHN

Pesha:

-

Mish pule

Shishqebap Derri (kg)

5300000120506

SHD

Pesha:

-

Mish derri

Berxolle mish derri

5300000120667

BPP

Pesha:

-

Mish derri

Shishqebap Pule me Pancete

5300000120513

SHP

Pesha:

-

Mish pule, mish derri

Fileto Vici (kg)

-

FI

Pesha:

-

Mish Viçi

Fileto pule (kg)

-

FP

Pesha:

-

Mish pule

Gjiro mish pule

5300000120599

GJP

Pesha:

5-120 kg

Mish pule

Gjiro mish derri

5300000120384

GJR

Pesha:

5-120 kg

Mish derri

Gjiro mish pule Plus

5300000120094

GJPK

Pesha:

5-120 kg

Mish pule

Gjiro mish derri Plus

5300000120216

GJRK

Pesha:

5-120 kg

Mish derri

Pasterma dele

5300000120643

00825

Pesha:

-

Mish Dele

Pasterma dhie

5300000121350

00826

Pesha:

-

Mish Dhie

Pasterma Lope

5300000121343

00828

Pesha:

-

Mish Viçi

Ketchup Tona

5300000120995

KECP

Pesha:

5kg

Majonezë Tona

5800000121008

MAJP

Pesha:

5kg

Mustardë

5300000121251

MU5

Pesha:

5kg

Salcë Kosi Tona

5300000121268

SAK

Pesha:

5kg

Salce tirokafteri

5300000121237

STIR

Pesha:

5kg

Majoneze HORECA

5300000120766

MAT

Pesha:

5kg

Salce Chicken GOLD

5300000121244

SCG

Pesha:

5kg

Bazë pice Tona

5300000120971

BP

Pesha:

180g x3 copë

Pite speciale Tona

5300000121428

PGJC

Pesha:

80g x10 copë

Pice speciale Tona

5300000120711

PSPE

Pesha:

430g x2 copë

Patate McCain Steak House

8710438009576

PASH

Pesha:

2500g

Patate McCain 6/6

8710438028065

PMC6

Pesha:

2500g

Patate McCain 9/9

8710438028102

PMC9

Pesha:

2500g

Patate djegëse McCain XL

8710438047288

PSPXL

Pesha:

2500g

Patate djegëse McCain wedges/

8710438030525

PSPWE

Pesha:

2500g