Një investim i planifikuar prej vitesh mori jetë në vitin 2015 me hapjen e Market “Tona”, një hapësire e modernizuar ku mund të gjendet larmia e produkteve “Tona”.

Produktet “Tona” të një cilësie të lartë përmbushin nevojat e klientit, të mbështetura nga një shërbim i shkëlqyer që u bëhet atyre. Duke qënë se “Tona Co” sh.p.k. zhvillohet dhe rritet, komuniteti do të vazhdojë të përfitojë nga vlerat e krijuara nga kompania jonë.

Nga vetëm 3 produkte tradicionale sallamerie të prodhuara para vitit 1998, sot kompania  ka zhvilluar 80 produkte cilësore.