Kompania

Tona

Tona Co” sh.p.k. me vendodhje Korçë Shqipëri, është një kompani që ushtron aktivitetin e përpunimit të mishit. Fabrika ka filluar prodhimtarinë në vitin 1992 dhe ka vijuar progresin duke i bërë ballë sfidave të rezervuara nga tregu konkurrues. Produktet “Tona” kanë

Më shumë

Sukseset e arritura

Market “Tona”, gjeni të gjitha produktet

Market Tona Një investim I planifikuar prej vitesh mori jetë në vitin 2015 me hapjen e Market ”Tona” , një hapësire e modernizuar ku mund të gjendet larmia e produkteve “Tona”. Produktet “Tona” të një cilësie të lartë përmbushin nevojat

Read More

Çertefikimi me EN ISO 22000 : 2005 dhe HACCP

Një nga investimet më të domosdoshme për të plotësuar të gjitha kërkesat e Bashkimit Europian, shoqëria e ka bërë para 12 vitesh duke siguruar çertifikimin me EN ISO 22000 : 2005 dhe HACCP. Përsa i përket politikës së vendosjes së çmimeve,

Read More

Stafi i kualifikuar Njohuri dhe eksperiencë

Stili i menaxhimit, kultura e kompanisë dhe angazhimi i saj e bëjnë atë konkurrente potenciale. Këta elementë e dallojnë kompaninë nga konkurrentët e saj dhe kontribuojnë drejt zhvillimit të një avantazhi të qëndrueshëm në treg. Kompania ka për qëllim të

Read More
“Ne jemi të përkushtuar ti ofrojmë konsumatorit produkte me cilësi të lartë, të shijshme dhe me vlera ushqyese. Udhëhequr nga parimet tona, ne kembëngulim të vendosim standartet më të larta të cilësisë dhe të jemi punëdhënës model në industrinë tonë.”

Na kontaktoni në adresat e mëposhtme

Kontakt

Mund të na kontaktoni në adresat e mëposhtme:

                         Orari

                  8:00 -16:00

       Tel: +35582248535

zona industriale,

km 1 Korce- Tirane, 7001

Korçë, Albania

copy right 2016 Design by Tona