25 vjet “Tona”

Themeluar që prej vitit 1992, Tona Co ka punuar me përkushtim për të ofruar produkte të shijshme dhe cilësore. Dhe pas 25 vitesh suksesi, i dhuron Korçës një tjetër histori suksesi në formën e impiantit të therrjes dhe përpunimit të mishit “Tona ALB”.

Zbuloni më shumë përmes videos në vijim dhe galerisë së fotove.

Njoftime të Tjera

Vizita e ministrit Klosi

Vizita e ministrit Klosi https://youtu.be/pPhhsdSBfEg Ministri Klosi inspektim në ambientet e kompanisë TONA CO ku u diskutua rreth kushteve të punës, punësimit dhe arsimit profesional në biznesin shqiptar. Ministri falenderoi

Read More »

HOT DOG NGA TONA

Hot Dog nga Tona Kompania TONA nxjerr për ju në treg produktin më të ri: HOT DOG. Zbuloni spotin e ri.https://youtu.be/ttMOX0J6hAw Njoftime të Tjera

Read More »