Vizita e ministrit Klosi

Ministri Klosi inspektim në ambientet e kompanisë TONA CO ku u diskutua rreth kushteve të punës, punësimit dhe arsimit profesional në biznesin shqiptar.

Ministri falenderoi kompaninë Tona për mikpritjen dhe produktet cilësore që ajo ofron dhe kushteve të mira të punës në të cilët punonjësit punojnë. Ai theksoi se kjo kompani duhej komplimentuar për higjienën në të cilën prodhon dhe për përdorimin e një lënde të parë tepër cilësore që i bën produktet TONA më të shijshme dhe lider në treg.

Gjithashtu kompania TONA ka qënë përfituese dy herë e programeve të nxitjes së punësimit të ofruara nga Ministria e Mireqënies Sociale dhe Rinisë në Shqipëri, dhe që këtë vit kërkon ta aplikojë sërisht me qëllim që të punësojë edhe 50 punëtorë të tjerë të cilët do ti shërbëjnë zgjerimit të biznesit në të ardhmen.

Njoftime të Tjera

25 vjet “Tona”

25 vjet “Tona” https://youtu.be/GlQKofjUbDU Themeluar që prej vitit 1992, Tona Co ka punuar me përkushtim për të ofruar produkte të shijshme dhe cilësore. Dhe pas 25 vitesh suksesi, i dhuron

Read More »

HOT DOG NGA TONA

Hot Dog nga Tona Kompania TONA nxjerr për ju në treg produktin më të ri: HOT DOG. Zbuloni spotin e ri.https://youtu.be/ttMOX0J6hAw Njoftime të Tjera

Read More »