HOT DOG NGA TONA

Hot Dog nga Tona Kompania TONA nxjerr për ju në treg produktin më të ri: HOT DOG. Zbuloni spotin e ri.https://youtu.be/ttMOX0J6hAw Njoftime të Tjera

Vizita e ministrit Klosi

Vizita e ministrit Klosi https://youtu.be/pPhhsdSBfEg Ministri Klosi inspektim në ambientet e kompanisë TONA CO ku u diskutua rreth kushteve të punës, punësimit dhe arsimit profesional në biznesin shqiptar. Ministri falenderoi kompaninë Tona për mikpritjen dhe produktet cilësore që ajo ofron dhe kushteve të mira të punës në të cilët punonjësit punojnë. Ai theksoi se kjo […]

25 vjet “Tona”

25 vjet “Tona” https://youtu.be/GlQKofjUbDU Themeluar që prej vitit 1992, Tona Co ka punuar me përkushtim për të ofruar produkte të shijshme dhe cilësore. Dhe pas 25 vitesh suksesi, i dhuron Korçës një tjetër histori suksesi në formën e impiantit të therrjes dhe përpunimit të mishit “Tona ALB”. Zbuloni më shumë përmes videos në vijim dhe […]